Skip to content

Oslo XP Meetup Januar: EVO

Photo of
Hosted By
Johannes B.

Details

Vi flytter XP meetup i januar til 8. januar (jeg regner med at ikke mange hadde lyst til å komme 1/1).

I januar har vi vært så heldige å få Tom Gilb til å tilby seg å komme. Tom har jobbet med og lært bort smidige metoder siden 70-tallet, lenge før begrepet Smidig ble brukt om programvareutvikling. Han har utviklet metodeverket EVO som er basert rundt veldig hyppige leveranse (hver uke) av målbar forretningsverdi. EVO beskriver hvordan man skal snakke om og måle denne forretningsverdien. (Se https://www2.umassd.ed... (https://www2.umassd.edu/SWPI/xp/articles/r6047.pdf) for å lære om EVOs rolle i historien til iterativ utvikling)

På XP meetup har jeg bedt Tom om å introdusere EVO og temaet Evolutionary Project Management. Dette er et tema som jeg tror vil interessere både prosjektledere og utviklere som ønsker å gjøre en bedre jobb for sine oppdragsgiver. Dette er en god sjanse for å lære mer fra en av de virkelig revolusjonerende tenkerne innen vårt felt.

Bakgrunnen for foredraget er kapittel 10 i Competitive Software Engineering, dette kan lastes ned fra https://www.gilb.com/c... (https://www.gilb.com/community/tiki-list_file_gallery.php?galleryId=9). (Krever at du registrerer deg (gratis) på Toms website)

Thv Meyers g 89, 0550 · Oslo